Referentni Objekti

OTVOREN JEDINSTVENI COLOR STUDIO I TRENING CENTAR U SRBIJI

Stanovnici Beograda i oni koji u njemu borave mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama uz dodatnu edukaciju.

10. juna 2016 godine otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama - Tikkurila, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

Funkcionalne prostorije modernog dizajna na površini od 280 m² predstavljaju pravu i originalnu sliku pristupa planiranim profesionalnim edukacijama i treninzima. Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja „Color Studia i Trening Centra” je da se profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa.

Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost savetovanja sa arhitektom. Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući na jednom mestu mogućnost savetivanja sa arhitektom, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora.

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti.

Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući ceo asortiman Tikkurila proizvoda i usluga na jednom mestu.

Sve planirane aktivnosti u okviru Tikkurila Trening Centra i Color Studia vezane su za:

  • Pripremu, organizovanje i izvođenje internih teorijskih edukacija i praktičnih obuka-treninga za zaposlene u kompaniji "Tikkurila DOO"
  • Pripremu, organizovanje i izvođenje profesionalnih teoretskih edukacija i praktičnih prezentacija-treninga u okviru Zorka Profi građevinskog programa i Tikkurila dekorativnog programa za eksterne ciljne grupe: izvođači radova (majstori, građevinske firme), prodajno osoblje pri partner firmama, arhitekte, dizajneri, projektni biroi i investitori.
  • Svakodnevno davanje profesionalnih stručnih saveta klijentima, od strane zaposlenih u okviru Tikkurila Trening Centra (trening centar menadžera) i Color Studia (asistenti u Color Studiu), oko izbora vrste proizvoda i načina korišćenja istih, kao i izbora kombinacije boja u enterijerima i eksterijerima, u okviru Tikkurila i Zorka Profi proizvoda za profesionalnu upotrebu.

Možete nas pronaći na adresi Španskih boraca 3,  11 070 Novi Beograd ili nas dobiti na telefon 011 440 7120