Misija i vizija

MISIJA

Kroz odnos zasnovan na obostranom poverenju, lojalnosti, profesionalizmu i dobroj saradnji, prepoznajemo potrebe naših kupaca i nudimo kvalitetne proizvode za zaštitu i dekoraciju razlicitih površina u enterijeru i eksterijeru.

Kroz stvaranje stabilnog i održivog poslovanja zaposlenima u kompaniji pružamo sigurnost zaposlenja, bezbedan rad, zadovoljstvo usavršavanja, mogućnost kreativnog rada i

redovnost zarada.

Kao društveno odgovorna firma svojim primerom poslovanja i osmišljenim društvenim akcijama radimo na dobrobit društvene zajednice.


VIZIJA

Postati vodeći proizvoac boja u regionu koji svojim stalnim unapređenjima procesa, inovativnošcu i kreativnošcu zaposlenih postiže očekivane rezultate poslovanja i usvaja nove standarde u pogledu kvaliteta proizvoda i procesa.


CILJEVI

Ostvarenje zadovoljstva kupaca, čime se stvara osnov za uspostavljanje dugoročnih međuljudskih odnosa.
Proizvodi kompanije moraju imati kvalitet u skladu sa zahtevima kupaca i tržišta.
Uspostavljanje, održavanje i unapređenje dugoročnih partnerskih odnosa sa našim kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama.
Kontinuirano unapređenje sistema menadžmenta, kao načinom života i rada u firmi.
Osvajanje novih tržišta.
Bezbednost i zdravlje zaposlenih su prioritet.
Briga za društvenu zajednicu ogledaće se kroz naše ulaganje u nju, očuvanje i unapređenje životne sredine.
Vrhunskom profesionalnošću i odgovornošcću prema firmi, porodici i društvu, zaposleni u preduzeću GUDMARK GROUP d.o.o. doprinose ostvarivanju iskazanih ciljeva.